Juni 2007
Vrij 1
Schrikken (pas 1 reactie)
#  @ 
Zo laat op de avond een mailtje ontvangen waar ik echt even goed van ben geschrokken. Waarom moeten er altijd extreme dingen gebeuren om sommige dingen duidelijk te maken?
Bekijk dit plaatje wat groter
Lastig (pas 1 reactie)
#  @ 
Ik kreeg vandaag van de Interpolis een invullijstje met dingen voor mijn uitvaart. Dan kon ik mijn keuze vast aangeven. Toch vind ik dit een strikvraag... Ik denk dat ik maar voor anderen ga. Lijkt me zo lastig om zelf te doen op dat moment...
Zat 2
 
Zon 3
 
Maa 4
 
Din 5
 
Woe 6
Bekijk dit plaatje wat groter
Laat die zon maar komen! (pas 1 reactie)
#  @ 
Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe zonnebril. Zo'n ouderwetse vliegeniers bril leek me wel wat, alleen zijn die meestal zo ontzettend breed.
Don 7
 
Vrij 8
 
Zat 9
 
Zon 10
 
Maa 11
 
Din 12
 
Woe 13
 
Don 14
 
Vrij 15
Bekijk dit plaatje wat groter
Knutselen (pas 1 reactie)
#  @ 
Het eind van het project is in zicht. En dat is te merken ook. Lange dagen en dan 's avonds tot diep in de nacht doorwerken is de laatste dagen de gewoonste zaak van de wereld. Maar het resultaat mag er ook wezen! De maquette groeit gestaag zoals je kan zien. :)
Zat 16
 
Zon 17
Oeps (nog 0 reacties)
#  @ 
Nou ik kan volgens mij nog altijd bij de NS gaan werken. Ik snap namelijk WEL dat als je machinist van een stoptrein bent je op elk station moet stoppen (vandaar de naam STOPtrein). En dan dus niet keihard stations voorbij moet rijden. En dan ook nog niet een belletje doen naar de stoptrein op het eerstvolgende station dat die 1 minuutje wacht. Want die rijdt dan net voor je neus weg. Ideaal zo'n dienstverlenend bedrijf! Lekker begin van de dag zo...
Maa 18
Bekijk dit plaatje wat groter
En af! (pas 1 reactie)
#  @ 
Eureka! Hij is af! Misschien nog een kleine finishing touch, maar dat is niet noodzakelijk.
Din 19
Bekijk dit plaatje wat groter
Zonnetje (nog 0 reacties)
#  @ 
Doe mij zo'n leventje ;)
Woe 20
Bekijk dit plaatje wat groter
75G (al 2 reacties)
#  @ 
De resulaten van de crash van de pool Kubica op het circuit in Canada zijn bekend. Hij vloog er met 200+ km/h vanaf en het mag een wonder heten dat hij de klap heeft overleefd.
Don 21
Bekijk dit plaatje wat groter
Hip kleurtje, toch? (nog 0 reacties)
#  @ 
De afgelopen weken werk ik hard aan het herstel van mijn schouder. Sinds de carnval heb ik er al last van, maar natuurlijk te lang mee door gesukkeld omdat ik wel wou blijven sporten. Nu het seizoen er al een paar maanden op zit breng ik heel wat uurtjes door om mijn schouder aan te sterken.
Het probleem is namelijk dat de spieren om mijn schouder op zijn plek te houden te zwak/los zijn waardoor mijn schouder teveel speling heeft. Met als gevolg een verkeerde belasting en dus pijn. Varierend van irriterend tot stekend. Erg vervelend dus.
Maar inmiddels gaan we de goede kant op. De meest pijnlijke oefening doe ik inmiddels met gewichten ipv een stok. Het klinkt bizar maar ik kon niet eens 1kg liggend op mijn rug tot een gestrekte positie langs mijn hoofd krijgen zonder fikse last. Nu heb ik dus deze hip gekleurde gewichtjes om dit elke dag thuis te kunnen doen. Hoe meer ik oefen hoe sterker mijn schouder weer gaat worden.
Overigens hoort opdrukken ook bij het dagelijkse programma. De vraag was of ik dat wel kon. Uiteindelijk ook maar laten zien dat je ook kan klappen tijdens het opdrukken ;)
Bekijk dit plaatje wat groter
Waar was ik ook alweer? (nog 0 reacties)
#  @ 
En om nog meer hips te tonen. Na de aanschaf van die hippe gewichtjes ook deze hippe muis aangeschaft. Alleen vertelt deze muis me precies waar ik uithang.
Vrij 22
 
Zat 23
 
Zon 24
 
Maa 25
 
Din 26
Bekijk dit plaatje wat groter
Helm verplicht! (nog 0 reacties)
#  @ 
Binnenkort komt hij officieel uit, maar natuurlijk alweer op internet te vinden. Dat wordt rennen naar de winkel binnenkort!
Woe 27
Bekijk dit plaatje wat groter
Hyves (pas 1 reactie)
#  @ 
Hyves is onlangs weer geupdate met een nieuwe functie. Het importeren van je weblog.
Bekijk dit plaatje wat groter
Good vs Evil (nog 0 reacties)
#  @ 
Vele films gingen er al over, de strijd tussen goed en kwaad. Zo ook de laatste Spiderman. Nummer 3 alweer uit een reeks die volgens de makers nog lang niet aan zijn einde is.
Bekijk dit plaatje wat groter
Make some noise! (nog 0 reacties)
#  @ 
Het is mis in Darfur, heel erg mis. Meer dan 200.000 mensen zijn er al gedood en 2,5 miljoen zijn er op de vlucht in de afgelopen 4 jaar. Om een idee te geven. Tilburg verwelkomde onlangs nog haar 200.000e inwoner.
Don 28
 
Vrij 29
 
Zat 30
 
 
       

 Twitter Updates