September 2005
Don 1
Bekijk dit plaatje wat groter
Mooi! (nog 0 reacties)
#  @ 
Kijk hier worden we nou blij van!
Vrij 2
 
Zat 3
Bekijk dit plaatje wat groter
Waar kan ik hem bestellen? (al 10 reacties)
#  @ 
Af en toe kom je een product tegen waar je meteen het nut van inziet. Waar je je meteen van afvraagt waarom is het er niet al heel veel langer?
Zon 4
 
Maa 5
Bekijk dit plaatje wat groter
Toaster (pas 1 reactie)
#  @ 
Sinds kort gebruik ik weer MSN. Trillian blijft toch achter qua ontwikkeling als je het mij vraagt. Toch wel grappig dat veel van de functies van Trillian ook bij MSN er inmiddels inzitten.
Bekijk dit plaatje wat groter
Waar moet dat heen (nog 0 reacties)
#  @ 
Het Nederlands mannen volleybal team speelt deze dagen het EK. Met erg slechte resultaten. Helaas.
Bekijk dit plaatje wat groter
Trots (pas 1 reactie)
#  @ 
Sprak ik eerder nog van gekrenkte (volleybal) trots. Vanavond was er toch weer een happening waar we weer een beetje trots op kunnen zijn.
Din 6
 
Woe 7
 
Don 8
 
Vrij 9
 
Zat 10
 
Zon 11
 
Maa 12
 
Din 13
 
Woe 14
Bekijk dit plaatje wat groter
Typisch gevalletje jammer (pas 1 reactie)
#  @ 
Sinds vorige week heeft T-Mobile exclusief voor MDA/SDA bezitters pocket internet totaal gelanceerd zoals hier al eerder viel te lezen.
Don 15
 
Vrij 16
 
Zat 17
Bekijk dit plaatje wat groter
Geslaagd feestje (nog 0 reacties)
#  @ 
Gisteravond hebben we het 35-jarig jubileum van mijn volleybal vereniging gevierd. Met in totaal zo'n 100 (oud-)leden en introducees was het een erg gezellige bedoeling.
Zon 18
 
Maa 19
Bekijk dit plaatje wat groter
Zwikje foto's (nog 0 reacties)
#  @ 
Eindelijk is het dan zover. De vakantiefoto's staan online. Het heeft even mogen duren maar dan heb je ook wel wat moet je maar denken.
Din 20
 
Woe 21
 
Don 22
 
Vrij 23
Mensenrechten (nog 0 reacties)
#  @ 
De busreis van de universiteit naar het station in Nijmegen duurt door alle weg opbrekingen nu al flink wat langer. Maar als er dan ook nog eens een hyper arrogant rechten studentje achter je zit... Lopen is dan bijna ook een optie. Zeg maar zo hoog over het paard getild dat Nasa haar wil benoemen tot de eerste astronaut op Mars. Quotes als: "Met mijn aantekeningen haalt ze gewoon een 7,5" of "Dat is zo moeilijk, daar snapte ik zelfs de eerste keer niks van" enz, enz. Zou ze ook het college over mensenrechten en het verdrag van Geneve hebben gevolgd, want deze vorm van martelen gun je niemand, nog niet eens je ergste vijand...
Zat 24
 
Zon 25
 
Maa 26
 
Din 27
 
Woe 28
Achteloosheid (pas 1 reactie)
#  @ 
Wat is dat toch tegenwoordig. Auto dwars op de stoep omdat we te lui zijn om te lopen, richtingaanwijzer niet gebruiken omdat dat net teveel moeite is. En zo ook vandaag. Sta je netjes voor het rode licht te wavhten, springt aan de andere kant ergens een voetgangers licht op groen, met dito klikkertje. Meteen fietsen er 4 mensen aan en liggen bijna onder een auto... Opletten kost ook zoveel moeite he?
Don 29
 
Vrij 30
 
 
       

 Twitter Updates