Klop?
#  @ 
vrijdag 22 juli 2005 om 17:48 uur te Boxtel. score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter Robert Doornbos rijdt sinds dit weekend als teammaat van Albers bij het Minardi team in de Formule 1. En om eerlijk te zijn was ik erg benieuwd naar zijn resultaten tov van Albers.
Tenslotte rijdt de coureur uit Laren al het hele jaar voor het Italiaanse team. Hij zou dus een enorm voordeel tov van nieuweling Doornbos moeten hebben. Hij kent tenslotte de auto al langer en weet hem makkelijker af te stellen. Toch weet Doornbos op slechts 1 tiende achterstand de dag af te sluiten. Als je mij het vraagt een wereldprestatie.

Ok je weet natuurlijk niks over afstellingen, gewicht, banden en ga zo maar door. Maar daar gaat het uiteindelijk niet om. Het gaat om de resultaten aan het eind van de dag. En na 1 dagje rijden slechts 1 tiende achter blijven op iemand die al 10 races ofzo in die auto rijdt is echt klasse. Laten we hopen dat het arrogante pikje nu eindelijk weet waar hij thuis hoort. Want om nog even een vergelijking te geven. Toen Albers riep in de F1 te gaan rijden komend seizoen (en wat dus niet gebeurde) moest Doornbos nog in aanraking komen met de autosport. (ongeveer 5 jaar geleden). En omdat het leuk is... In de F3000 werd Doornbos rookie of the year, Albers .... tja hoe presteerde die ook alweer? Het feit dat we het al niet meer weten zegt genoeg volgens mij.

Ik zeg: Go Doornbos!!Beoordeel deze post:
Andere posts in deze categorie:


Reactie posten:
Je naam:
Je e-mailadres:
Je website:
Je bericht:
Vink dit blokje aan als je achter een publieke computer zit.
Deze weblog kan overweg met Gravatar afbeeldingen.

Klik op een smilie om deze toe te voegen in je reactie.
 
       

 Twitter Updates