War of the Worlds
#  @ 
zaterdag 02 juli 2005 om 19:41 uur te Tilburg. score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter Gisteravond naar deze nieuwe blockbuster van Steven Spielberg geweest.
Samen met Crystal, Josanne en Marco en 2 AH filmbonnetjes. Ruim op tijd de kaartjes opgehaald en daardoor nog even op het terras gezeten. Met de plaatselijke gothic clan naast ons met dito muziek via de GSM. Erg sfeervol.

Eenmaal in de zaal zat deze al behoorlijk vol. Toch nog een plekje kunnen vinden waar we goed zicht hadden en bij elkaar konden zitten. Zelfs mijn huisgenoot die niet veel later binnen kwam lopen kon er ook nog bij zitten. Een heuse 113 meeting leek het wel.

Spielberg gebruikt in de film weinig introductie. Binnen een kwartier breekt de pleuris al meer dan goed uit. Wat eerst nog vrij "awesome" lijkt blijkt al vrij snel iets minder gaaf te zijn.

De film zelf staat bol van de special effects. Eerlijk gezegd is dat ook het enige waar de film echt op leunt. Het verhaal (voor zover het er is) wordt er in sneltreinvaart doorheen gejaagd. Vrij lang wordt je geconfronteerd met de verwoestende kracht van de buitenaardsen. Het einde voelde zonder iets te verklappen dan ook een beetje als een anticlimax. Zo snel als het verhaal begon wordt het einde ook afgeraffeld. Beetje jammer.

Maar verder een vrij vermakelijke avond gehad. Bleek dat er ook nog bekende achter ons zat. Altijd gezellig! Als je dus in bent voor toffe special effects en een behoorlijke dosis spanning... ga dan zeker deze film eens bekijken!
Meer info: IMDB

Dit bericht is gewijzigd op zaterdag 02 juli 2005 om 19:42 uur


Beoordeel deze post:
Andere posts in deze categorie:
Crystal reageerde op zondag 03 juli 2005 om 14:35 uur
Je hebt netjes verwoord dat het een niet zo'n gewedlige film is! Ik was ook niet zo enthousiast, veel te eng allemaal! Volgende film wordt dus een zwijmel of humorfilm!Reactie posten:
Je naam:
Je e-mailadres:
Je website:
Je bericht:
Vink dit blokje aan als je achter een publieke computer zit.
Deze weblog kan overweg met Gravatar afbeeldingen.

Klik op een smilie om deze toe te voegen in je reactie.
 
       

 Twitter Updates