wtf???
#  @ 
maandag 10 november 2003 om 12:10 uur te Tilburg. score: 4 (1 stem)
Bekijk dit plaatje wat groter Kijk das nou nog een afkorting die ik kan begrijpen. Maar als je de taal van de pubers van tegenwoordig ziet...
Wanneer voel je je oud? Nou op dit moment voel ik me best oud. Als ik zie wat de jeugd van tegenwoordig schrijven noemt, voel ik me oud. Neem een willekeurige cu2 site (en dan met name de reacties onderaan) of het gastenboek van een site die ik gisteren tegenkwam. Kan aan mij liggen maar dat gaat toch helemala nergens meer over? Kijk turbo taal kan ik snappen, maar dit slaat nergens op.
Waar is gewoon het fatsoen om normaal netjes Nederlands te praten / schrijven gebleven? Het lijkt erop of men tegenwoordig geen zak meer geeft om de juiste spelling, zolang het maar wordt opgeschreven zoals je het spreekt. "Dan snapt iedereen het vast wel". Nou ik dacht het dus niet!
Oh nee wacht het is natuurlijk onwijs kewl om zo te schrijven. Want dat andere moet je op school, en school is "so half an hour ago". Ik hou me hart vast voor de volgende lichting journalisten... Het moet toch niet gekker worden!Beoordeel deze post:
Andere posts in deze categorie:
Ramon reageerde op maandag 10 november 2003 om 12:26 uur
Ik kan er al zinnen mee maken :

Hey peepz. Alles flex. Ik sta met muh BReeZaH chikkies te sjekken. Die smaatjes hier zijn echt de bom.

*grijnzzzzz*

marion reageerde op maandag 10 november 2003 om 16:52 uur
Ha, broeder Faab,
Eindelijk iemand die er ook zo over denkt! Ik dacht al de enige te zijn. Ik snap ook niet meer wat die pubers tegenwoordig bezielt. Jon.Reactie posten:
Je naam:
Je e-mailadres:
Je website:
Je bericht:
Vink dit blokje aan als je achter een publieke computer zit.
Deze weblog kan overweg met Gravatar afbeeldingen.

Klik op een smilie om deze toe te voegen in je reactie.
 
       

 Twitter Updates