Jammer
#  @ 
woensdag 20 juli 2005 om 22:21 uur te Tilburg. score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter Buma/Stemra, u allen vast bekend heeft weer een nieuwe inkomstenbron gevonden. De razend populaire podcasts. Wat begon als een leuk initiatief is inmiddels ook ontdekt door deze media waakhond.
Nadat onlangs nog (collega annex zuster) Brein flink te kakken zijn gezet door de Nederlandse rechters hebben ze inmiddels een nieuw potje gevonden om deze verloren rechtzaak te kunnen bekostigen. De podcast. Enthousiastelingen die hiermee hun eigen nieuws, belevenissen en andere zaken aan de wereld willen presenteren moeten volgens de pennenlikkertjes straks gaan betalen voor deze hobby. Of ze nu gebruik maken van copyrighted materiaal doet even niet ter zake, betalen zul je schavuit!

Zoals valt te lezen moet je dus zelf aanmelden voor deze dienst en zal er niet actief gecontroleerd gaan worden. Dat is dus zeg maar hetzelfde als dat ze bij de NS gaan roepen je moet wel een kaartje kopen maar er is geen conducteur op de trein die controleert. Dan krijg je alleen een paar erg fatsoenlijke mensen die een kaartje zullen kopen, de rest houdt de hand op de knip.

Benieuwd of er ook maar iemand zich vrijwillig meldt bij Buma/Stemra, persoonlijk heb ik echt niet de behoefte om de zakken te vullen van die al zwaar gesubsieerde stichting. Niet dat ik aan podcasts doe, maar stel dat. Dat ze eerst maar eens iets nuttigs gaan doen in plaats van heel internettend Nederland angst aan te jagen met onnozele uitspraken. Het lijken wel een stelletje terroristen. Alles wat ze doen is angst en verderf zaaien onder de bevolking en een razzia te willen bewerk stelligen. Helaas kennen de rechters wel de regels en zorgen die er steeds voor dat ze op hun bek gaan. Typisch gevalletje jammer dus!Beoordeel deze post:
Andere posts in deze categorie:


Reactie posten:
Je naam:
Je e-mailadres:
Je website:
Je bericht:
Vink dit blokje aan als je achter een publieke computer zit.
Deze weblog kan overweg met Gravatar afbeeldingen.

Klik op een smilie om deze toe te voegen in je reactie.
 
       

 Twitter Updates