Aanslagen London
#  @ 
donderdag 07 juli 2005 om 16:27 uur te Tilburg. score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter Vandaag zijn er op verscheidene plekken aanslagen gepleegd op het openbaar vervoer in het centrum van London. Op dit moment spreken de cijfers van 45 doden en meer dan 1000 gewonden.
De meest bizarre complottheorieen zijn inmddels al de revue gepasseerd. Allereerst de aanwijzing van London als plaats voor de OS in 2012. Daarna vanwege de top van de G8 in Gleneagles. Maar volgens mij zijn het of de mensen die tegen het mogelijke accoord van de G8 of de mensen in de wapenindustrie. Die hele G8 top gaat straks nog maar over 1 ding. Terrorisme. Helaas voor dat hele Live8 initiatief maar daar is geen tijd meer voor over.

Of zoals ik al zei de wapenindustrie. Het is al eerder gebleken dat na dit soort gebeurtenissen de wapenindustrie gouden tijden beleeft. Het zou me niks meer verbazen eerlijk gezegd.

Nee even serieus naar alle waarschijnlijkheid zit onze ondergedoken vriend van de Bush family Osama er weer eens achter. Of een van zijn fangroepjes. Beetje jammer dat dit soort lui op deze manier via onschuldige mensenlevens hun idealen aan de man willen brengen. Nou is het net zo hypocriet dat de US net zo hard meedoet aan dit soort activiteiten en dus net zo goed terroristen zijn als je zo redeneert.

Ook las ik dat Nederland de volgende op het lijstje zou zijn. Hmmm spannend. Ik denk dat ik de komende tijd toch maar eens ga onderduiken. Misschien dat ik vanaf mijn schuilplek nog af en toe eens verslag uitbreng. Maar reken er maar niet op. Voor ze het weet hebben ze me gevonden en ben ik alsnog de pineut...Beoordeel deze post:
Andere posts in deze categorie:


Reactie posten:
Je naam:
Je e-mailadres:
Je website:
Je bericht:
Vink dit blokje aan als je achter een publieke computer zit.
Deze weblog kan overweg met Gravatar afbeeldingen.

Klik op een smilie om deze toe te voegen in je reactie.
 
       

 Twitter Updates