Shut up and drive!
#  @ 
donderdag 18 oktober 2007 om 13:17 uur te Tilburg. score: 0 (0 stemmen)
Nee, ik wil het niet hebben over dat hitje van Rihanna. Ik ben het gezeur van die Spaanse crybaby coureur Alonso echt meer dan beu!
Al het hele jaar is er de discussie dat meneer zich niet respecteerd voelt bij het team. Hij is toch de tweevoudig wereldkampioen. Hij heeft de auto toch 6 tienden sneller gemaakt (iets waarvan hij nog steeds beweert zelf voor verantwoordelijk te zijn, alle engineers staan daar volledig buiten). Hij is toch degene met het miljoenen salaris. Hij zou de nummer 1 toch moeten zijn?

Let goed op, zou is het keyword in die laatste zin. Hij heeft namelijk een rookie teamgenoot. Eentje die al jaren aan het team verbonden is. Daar als het ware is opgegroeid en dit jaar eindelijk op het hoogste niveau uit mag komen. Hamiltion is de teamspeler die jarenlang achter de schermen aan zijn carriere heeft gewerkt en zich ten dienst van het team heeft gesteld. En hiervoor wordt hij beloond met een plaatsje naast de wereldkampioen. Om ervaring op te doen. Echter wat is het geval.

Hamilton blijkt veel beter te zijn dan de tweevoudig wereldkampioen Alonso. Hierdoor komen de trekjes van Alonso weer naar boven dat hij gaat huilen en zeuren als het even tegen zit. Nu ligt het voor zijn gevoel aan de steun die hij van het team krijgt. Omdat hij niet voldoende krijgt, en Hamilton wel in zijn ogen, kan deze laatste dit weekend de titel binnen slepen. Inmiddels zijn er echter al inspecties van de Spaanse autosportbond (en als iemand de kant van Alonso kiest moeten die dat wel zijn) en van de FIA, de overkoepelende organisatie. Beiden waren van mening dat ze gelijke kansen krijgen en dat daarmee de kous af is.

Maar nee, meneertje Alonso is nog steeds van mening dat hij niet dezelfde steun krijgt. Hij wil toch nog meer toezicht hebben. Sorry hoor, maar kan hij alsjeblieft optiefen met dat gezeur? Ten eerste juist door dat gezeur jaag je het team tegen je in het harnas. Die mannen werken zich uit de naad voor je en nog vind je dat ze harder moeten werken omdat de buurman dat ook krijgt. Denk je dat ze dan nog een stap harder voor je zetten? Als ik de keus zou krijgen voor wie ik binnen dat team wil werken koos ik ook meteen voor Hamilton. En als je het mij vraagt denkt elke monteur daar in die pitbox er hetzelfde over.

Die jongen kent daar iedereen, komt zich persoonlijk verontschuldigen als hij een fout heeft gemaakt. En durft dat ook toe te geven aan het team. Dan krijg je respect. Nier door er om te vragen.

Alonso, Shut up and Drive! En dat je maar keihard op je bek mag gaan dit weekend! Want ik ben je voort meer dan beu!Beoordeel deze post:
Andere posts in deze categorie:


Reactie posten:
Je naam:
Je e-mailadres:
Je website:
Je bericht:
Vink dit blokje aan als je achter een publieke computer zit.
Deze weblog kan overweg met Gravatar afbeeldingen.

Klik op een smilie om deze toe te voegen in je reactie.
 
       

 Twitter Updates