Kijk Annes, het lukt me wel!
#  @ 
vrijdag 22 maart 2002 om 18:03 uur onderwegscore: 4 (1 stem)
Bekijk dit plaatje wat groter Nou de meiden zijn weer naar huis en ik ben weer klaar met knutselen vandaag.
Sprak gisteren iemand van de band Dodgy Scene en die vroeg me hoe ze iets aan konden pakken met hun tourschema. Ze wilden dit beter in beeld krijgen op een kaart van NL. En dit is de eerste simpele opzet. Maar even terug naar gisteren.
Willemijn en Janneke kwamen dus voetbal kijken na school. Dus bleven ook maar meteen mee eten. Na de benodigde spullen gehaald te hebben. Vlug gekookt, gegeten en afgewassen. Daarna gingen zij er helmaal voor zitten. (ik moest zelf nog even iets aan het netwerk aanpassen hier). Maar na een aantal niet volledig geslaagde pogingen ben ik ook maar voetbal gaan kijken. En helaas (ja sorry Janneke) PSV lag er na strafschoppen uit. Janneke niet te genieten en zette het maar op een zuipen. (Het is maar een spelletje......). Birgit kwam daarna ook nog even langs om oa mijn kamer te bewonderen, ze had de nieuwe snufjes nog niet gezien.
Daarna richting centrum gegaan, maar pas na Birgit uitgezwaaid te hebben. Die ging helaas niet mee...... volgende keer beter? En na de hele avond bij Polly's doorgebracht te hebben kun je dus hieronder het resultaat lezen.
En vanochtend rond 11:30 was iedereen alweer wakker. Na het ontbijt op bed, douche en andere bezigheden (no comment) heb ik ze om 14:30 op het station afgezet en dus gaan knutselen aan het hier bovenstaande.
En nu vlug inpakken, want over een half uurtje ga ik weer naar mijn oudersBeoordeel deze post:
Andere posts in deze categorie:


Reactie posten:
Je naam:
Je e-mailadres:
Je website:
Je bericht:
Vink dit blokje aan als je achter een publieke computer zit.
Deze weblog kan overweg met Gravatar afbeeldingen.

Klik op een smilie om deze toe te voegen in je reactie.
 
       

 Twitter Updates