a balladeer, eindelijk!
#  @ 
maandag 18 december 2006 om 13:01 uur te Tilburg. score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter Of ik vrijdag wat te doen had... En of ik dan zin had om mee te gaan naar een concert in Den Bosch. a balladeer zou daar een speciaal concert geven.
"Lijkt me leuk" was mijn reactie toen Ingrid met deze vraag kwam. Zwaar gesponsord door Seat kon je gratis kaartjes winnen door een emailtje te sturen. Alhoewel winnen een vrij ruim begrip was bij deze actie. Kwestie van een mailtje sturen en je mocht naar binnen zo leek het wel.

Eenmaal binnen stonden 6 mensen zo'n beetje te vechten om je jas bij de garderobe. Volgens mij verveelden ze zich een beetje. Locatie was dan ook iets te groot in mijn ogen voor het event. Stel je een oude fabriekshal voor met zo'n 200, misschien 300 mensen en dan heb je wel ongeveer een beeld van de avond (ter vergelijking, de kleine zaal van 013 heeft een grotere capaciteit). In totaal 7 camera's moesten het event registreren, maar waarvoor was ook onduidelijk. Met name die camera die maar door het publiek bleef lopen om mensen te filmen die aan het "genieten" waren was behoorlijk irritant. Ik kom er voor de muziek, niet om een camera in mijn neus te krijgen met een spot erboven op.

Paul Rabbering zou de avond openen en als daaronder valt plaat aanzetten dan is hij daar ruim in geslaagd. Ineens stond hij op het podium en draaide hij zo'n 10 minuten plaatjes uit zijn platenkoffer. Daarna Good things end, met veel bombarie aangekondigd als de nieuwe upcoming band. Nou dat viel in mijn ogen ook wel mee. Klonk leuk, maar niet echt speciaal.

Daarna a balladeer. Mijn eerste keer dat ik ze live zag, terwijl ik ze toch al eerder tipte. Kwam er steeds maar niet van zullen we maar denken. Optreden klonk erg goed, maar toen ook nog eens na een paar nummers de stroom uitviel had ik het wel gehad met die locatie. Kijken of a balladeer binnenkort dus maar in de herkansing kan. Deze muziek moet je in je op kunnen nemen en met zo'n locatie en camera-crew was dat toch lastig.

Kraak en smaak daarna kon ons ook niet heel erg op laten leven dus zijn we eerder richting station gegaan.

Maar goed, het was een gratis concert moeten we maar denken Gelukkig was het verder wel erg gezellig met Ingrid, eerst nog uit eten geweest en lekker bijgekletst. En daar gaat het tenslotte toch om bij een avondje uit. Als het maar gezellig is!Beoordeel deze post:
Andere posts in deze categorie:
Karin reageerde op maandag 18 december 2006 om 13:30 uur
ik denk dat de camera's voor de nieuwe clip zijn

Fabian reageerde op maandag 18 december 2006 om 13:44 uur
Nee, want die was al opgenomen wisten ze te vertellen. Of er moeten nog wat live shots in verwerkt worden...

Maar de andere bands werden net zo driftig gefilmd.

reageerde op woensdag 12 augustus 2015 om 22:24 uur


reageerde op dinsdag 02 februari 2016 om 04:04 uur


reageerde op dinsdag 09 januari 2018 om 11:24 uur
Reactie posten:
Je naam:
Je e-mailadres:
Je website:
Je bericht:
Vink dit blokje aan als je achter een publieke computer zit.
Deze weblog kan overweg met Gravatar afbeeldingen.

Klik op een smilie om deze toe te voegen in je reactie.
 
       

 Twitter Updates