Racoon bij volgspot
#  @ 
vrijdag 27 oktober 2006 om 16:50 uur te Tilburg. score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter Een beetje laat, maar daarom niet minder de moeite waard. De computer werkte enkele dagen een beetje tegen. Net als de tijd. Maar bij deze.
Afgelopen dinsdag stond Racoon in het koningstheater in Den Bosch. Voor opnamens van het programma Volgspot van de NCRV. Dit is een programma speciaal voor theatershows ed en nu Racoon in de theaters id te vinden was het dus logisch ze ook eens langs mochten komen.

Ze openden de avond en in tegenstelling tot de normale indeling mocht Racoon een vol uur spelen (incl interview). Dit werd dus een redelijk uitgebreide set zoals je op de setlist kan zien. Met name Happy Family viel me erg op. Deze was voor in het theater nogal verbouwd. En ik moet zeggen deze versie klonk niet verkeerd. Niet dat ze het origineel nou nooit meer moeten spelen, maar voor in het theater vond ik het een erg gave uitvoering.

Na de pauze kwamen nog Leonie Jansen (+ band) en Seth Gaaikema ten tonele. En met name die laatste wist goed huis te houden. Stond gepland voor een krap half uurtje, maar speelde makkelijke de 3 kwartier vol. Met met name een nostalgische vorm van cabaret was het toch mooi om dit ook eens een keer mee te maken. En het voornamelijk "grijze" publiek in de zaal kon het wel waarderen.

Toch blijven radio (of tv) opnames toch altijd wel apart. Zo moest de opkomst van de presentator na de pauze nog een keer gedaan worden omdat zijn stoel kraakte bij poging 1. En zo waren er nog wel meer dingetjes die dan weer speciaal voor de zaal waren, en dan weer voor de radio.

Ach ik heb me wel vermaakt. En de prijs viel ook reuze mee. Om me dan toch even als echte Hollander te gedragen

PS Let trouwens ook op die laatste regel op de setlist. Zo'n opmerking is vor iemand die Racoon ooit al eens live heeft gezien ook maar een erg kleine understatementBeoordeel deze post:
Andere posts in deze categorie:
reageerde op zondag 18 februari 2018 om 03:53 uur


reageerde op zondag 24 juni 2018 om 04:07 uur


reageerde op maandag 06 augustus 2018 om 13:59 uur


reageerde op zaterdag 11 augustus 2018 om 13:26 uur
Reactie posten:
Je naam:
Je e-mailadres:
Je website:
Je bericht:
Vink dit blokje aan als je achter een publieke computer zit.
Deze weblog kan overweg met Gravatar afbeeldingen.

Klik op een smilie om deze toe te voegen in je reactie.
 
       

 Twitter Updates